THANDA ARLOOISE i el despertar de la màgia

THANDA ARLOOISE i el despertar de la màgia

Sinopsis

La Thanda Arlooise és una adolescent normal amb una vida com la de qualsevol jove de quinze anys, fins que un dia el seu món pateix un daltabaix en el moment en què la màgia desperta dins seu. Per sort, el seu nou tutor de classe serà algú molt especial, que la guiarà a la seva nova realitat i li mostrarà Celekis, un món paral·lel ple d’éssers físicament semblants als humans, però amb habilitats extraordinàries.

En aquest nou món que cohabita amb la Terra, la Thanda visitarà llocs increïbles i plens de màgia ancestral, farà nous amics amb dons sorprenents i descobrirà la importància de treballar en ella mateixa per controlar la màgia que té dins seu. 

Per sort o per desgràcia, hi ha una llei irrompible a l’univers: on hi ha llum, hi ha ombra. I serà amb el descobriment d’un secret terrible i fosc quan la nostra protagonista haurà de prendre una decisió de la qual pot dependre el futur d’ambdós mons.

Colección
Ginkgo biloba
Materia
Narrativa infantil ilustrada, Fantasía y realismo mágico, Lecturas en catalán
Idioma
  • Català
EAN
9788410222229
ISBN
978-84-10222-22-9
Depósito legal
SE 468-2024
Páginas
296
Ancho
15 cm
Alto
21,5 cm
Edición
1
Fecha publicación
25-03-2024
Tapa blanda
19,90 €
Descuento 5%20,95 €

Sobre Joan Jaile (Escritor)

  • Joan Jaile
    Se licenció en Dirección y Administración de Empresas en la Universidad de Girona. En la actualidad es profesor de secundaria en un instituto, donde desempeña una de sus dos pasiones, la enseñanza. Su otra pasión, la literatura, la ejerció en la intimidad hasta que decidió compar... Ver más sobre el autor

Libros relacionados