Teresa la Marsopa. De vacances vora el mar

Teresa la Marsopa. De vacances vora el mar

Sinopsis

"Teresa la Marsopa. De vacances vora el mar" és un llibre de contes il·lustrat en què els personatges passaran uns dies amb la tieta Carme, que porta una vida sana i ecològica. La tieta transmetrà als nens la importància de practicar una alimentació natural i de fer exercici diari.
Els protagonistes han crescut: la Teresa i en Joan tenen 8 anys i lArita en té sis. Protagonitzen dotze aventures i se´ls afegiran nous amics i personatges que de seguida coneixereu.
Tots plegats viuran aventures lluny de les terres de Ponent. En aquest cas, en un poble de la costa mediterrània, vora el mar, a la casa on la seva tieta passa l’estiu des de fa uns anys.
Cada capítol està format per una acció del dia i inclou jocs tradicionals, una endevinalla, una dita, una recepta familiar o un conjunt d´activitats que rememoren les tradicions dels pobles.
Així doncs, comencem "Teresa la Marsopa, de vacances vora el mar"?

Colección
Cuentos para alargar-la-vida
Materia
Narrativa infantil ilustrada, Lecturas en valenciano
EAN
9788417097882
ISBN
978-84-17097-88-2
Depósito legal
SE 998-2018
Páginas
120
Ancho
15 cm
Alto
23 cm
Edición
1
Fecha publicación
25-06-2018
Tapa blanda
15,15 €
Descuento 5%15,95 €

Sobre Josep-María Sirvent (Escritor)

  • Josep-María Sirvent
    Josep-Maria Sirvent és doctor en medicina i especialista en medicina intensiva. Es dedica professionalment des de fa anys al tractament i la cura del pacient crític. El 2017 va publicar el seu primer llibre, “Teresa la Marsopa. Contes per anar a dormir”, una petita obra il·lustra... Ver más sobre el autor

Sobre Anna Grimal (Ilustrador)

  • Anna Grimal
    Nascuda a Girona, en un poble de mar i muntanya, Anna Grimal simplement es va enamorar de la il.lustració i quan va decidir fer d’aquest amor alguna cosa concreta, va anar a Barcelona, va estudiar a l’escola Massana i els últims anys va recórrer Bèlgica per gaudir d’un erasmus pl... Ver más sobre el autor

Libros relacionados