La polsera d'en Biel

La polsera d'en Biel

Per què a mi? Afrontem les preguntes que no tenen resposta

Sinopsis

D’un dia a l’altre, deixa d’anar a l’escola. En Biel no falta quasi mai… Els alumnes pregunten, però no hi ha resposta. Després d’uns quants dies, la incertesa s’apodera de tots els companys i companyes de classe.

Finalment, un dia apareix. Quin canvi! Què li ha passat? Per què està tan apàtic? Tantes i tantes preguntes que volen per l’aire i que s’aniran responent amb el pas del temps. 

La polsera d’en Biel és més que una història. Narra la vida d’un nen, que com a molts altres, li toca viure una situació complicada, amb alts i baixos. 

La seva vida es veu truncada per proves, tractaments i diagnòstics. Com gesti- ona aquestes situacions en Biel? I els seus amics i amigues a l’escola? 

VALORS IMPLÍCITS:

La por al que desconeixem, a la incertesa del futur i de no saber afrontar els problemes de la vida. Per totes aquestes situacions és important treballar la re- siliència, per afrontar les adversitats i donar valor a tot el que tenim en el dia a dia.

Colección
Suricatos 08.0
Materia
Narrativa infantil ilustrada, Lecturas en catalán
Idioma
  • Català
EAN
9788419602428
ISBN
978-84-19602-42-8
Depósito legal
SE 2296-2022
Páginas
70
Ancho
14 cm
Alto
20 cm
Edición
1
Fecha publicación
30-01-2023
Edición en papel
12,30 €
Descuento 5%12,95 €

Sobre Jordi Ontiveros Sala (Escritor)

  • Jordi Ontiveros Sala
    Jordi Ontiveros, nascut a Lloret de Mar, el 1997. Viu a Banyoles des dels 9 anys. Estudiant del Grau en Educació Primària a la Universitat de Lleida. Diagnosticat d’un tumor cerebral l’any 2018, lluita i conviu la seva vida amb aquesta malaltia. Proves, visites, diagnòstics… mil ... Ver más sobre el autor

Sobre Anna Vidal Piró (Ilustrador)

  • Anna Vidal  Piró
    Nascuda l’any 2003 i resident a Torregrossa (Lleida). Després d’acabar el batxillerat artístic es va decantar per l’àmbit del disseny i actualment estudia Disseny Gràfic a La Llotja de Barcelona (ESDAPC).Des de ben petita apassionada per l’art; destaca per la seva creativitat i i... Ver más sobre el autor