L´osset lila

L´osset lila

Un osset ha caigut del cel. I ara què?...

Sinopsis

El conte narra la història d´un os de color lila que forma part de l´arc de Sant Martí i que per accident es queda sol enmig d"un bosc. Allà haurà d"aprendre a sobreviure per si mateix, però comptarà amb una mica d"ajuda.

VALORS IMPLÍCITS

Aquesta obra és una eina perquè els lectors treballin la resiliència, la capacitat de fer front a les adversitats de la vida, superar-les i sortir-ne reforçat.

Al llarg de la història podem veure com el nostre protagonista ha d’adaptar-se a una nova situació que al principi no li agrada, però que a poc a poc, el va transformant en algú més tenaç, savi, pacient i agraït.

Colección
La casita esdrújula
Materia
Inteligencia emocional, Álbum ilustrado, Lecturas en catalán
Idioma
  • Català
EAN
9788418017186
ISBN
978-84-18017-18-6
Depósito legal
SE 2144-2019
Páginas
32
Ancho
24 cm
Alto
17 cm
Edición
1
Fecha publicación
20-01-2019
Tapa dura
13,25 €
Descuento 5%13,95 €

Sobre Carmen Bueno Senante (Escritor)

  • Carmen Bueno Senante
    Soy farmacéutica, estudiante de derecho y actualmente trabajo como inspectora de Sanidad Exterior en el Puerto de Tarragona, ciudad a la que me mudé hace cuatro años desde mi Zaragoza natal para estar junto a mi pareja. Adoro leer y escribir y en algún momento he llegado a leer h... Ver más sobre el autor

Sobre Nadia Romero Marchesini (Ilustrador)

  • Nadia Romero Marchesini
    Nadia Romero Marchesini egresó de la Universidad Nacional de la Plata, Facultad de Bellas Artes con el título de Licenciada y Profesora en Artes Plásticas. Es miembro de Asociación de Dibujantes de Argentina (ADA). Desde el año 2015 se dedica a ilustrar literatura infantil. Sus i... Ver más sobre el autor

Booktrailer

Libros relacionados