Jo soc nadó

Jo soc nadó

Descobreix amb el teu nadó el seu món.

Sinopsis

En aquest llibre acompanyem a nadó en el seu descobriment del món, de sí mateix i dels altres. Es tracta d'un llibre en que es treballa el desenvolupament de la consciència del JO en nens de 0 a 3 anys.

VALORS IMPLÍCITS:
Aquest llibre pretén que pares i fills comparteixin el descobriment del món per part del nadó, els nens de 0 a 3 anys es troben en una etapa de desenvolupament en que exploren el món a partir del seu instint de conèixer, veiem como comença a identificar els seus objectes com el biberó, el seu bolquer, els seus juguets... com identifica als seus pares, com comença a prendre consciència de si mateix quan es reconeix davant el mirall i finalment com identifica a altres nadons.

L'inici del desenvolupament d'un recent nascut són els REFLEXOS, conductes innates que l'inciten a relacionar-se amb l'entorn. A partir de la informació que va arribant de l'entorn, el nadó comença a elaborar ESQUEMES de coneixement, que s'aniran ampliant a mesura que es va sumant més coneixement, en aquests llibre es pretén consolidar aquests esquemes que el nadó està començant a construir a través de les diferents imatges i amb la lectura compartida amb els seus pares.

Colección
Piquipiqui
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788418789533
ISBN
978-84-18789-53-3
Depósito legal
SE 1075-2021
Páginas
36
Ancho
23 cm
Alto
23 cm
Edición
1
Fecha publicación
30-08-2021
Tapa dura
14,21 €
Descuento 5%14,96 €

Sobre Rosa Domingo (Escritor/Ilustrador)

  • Rosa Domingo
    Se licenció en Psicología, por la Universidad de Barcelona, pues junto al dibujo, eran sus dos grandes pasiones. Después de trabajar durante años en el ámbito de los recursos humanos, decidió estudiar un máster de Psicología Clínica de Orientación Cognitivo-Conductual, y posterio... Ver más sobre el autor

Libros relacionados