El pingüí Ash

El pingüí Ash

Deixar-ho d’intentar no és fracassar, tots tenim el nostre lloc on ser brillants.

Sinopsis

El pingüí Ash neix i es cria en una família de xatracs antàrtics. Ell, imitant el seu germà Yugui i els amics, es passa tota la vida intentant volar i ser com ells, però no pot. Fins i tot, arriba a sentir-se jutjat pels del seu entorn.

Després d’haver-ho intentat de totes les maneres possibles i de viure frustrat i trist perquè no pot volar, decideix anar- se’n.

Durant el viatge, descobreix una nova espècie: els pingüins, mamífers iguals que ell. Llavors descobreix la seva gran habilitat.

Valors Implícits:

  El pingüí Ash està basat en aquesta frase d’Albert Einstein:

«... Però si jutges un peix per la seva habilitat d’escalar un arbre, viurà tota la vida creient que no serveix per a res.» Moltes vegades, ens frustrem intentant ser com els altres per ser acceptats quan allò realment ni tan sols ens fa feliços. Cadascú té les seves habilitats.

Colección
La mirada de Daniel
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788419859327
ISBN
978-84-19859-32-7
Depósito legal
SE 2423-2023
Páginas
36
Ancho
23 cm
Alto
23 cm
Edición
1
Fecha publicación
19-02-2024
Tapa dura
15,15 €
Descuento 5%15,95 €

Sobre Júlia Toledo (Escritor)

  • Júlia Toledo
    Va néixer l’any 2000 a Regencós, un petit poble de la Costa Brava. Anys més tard, va marxar a viure a la ciutat de Girona per poder realitzar-se professionalment com a periodista.Va estudiar la carrera de Comunicació Audiovisual i Periodisme a Lleida i, un cop acabada, el màster ... Ver más sobre el autor

Sobre Guadalupe Manzanares (Malvag) (Ilustrador)

  • Guadalupe Manzanares (Malvag)
    Ilustradora y diseñadora gráfica Guadalupe Manzanares Leyva, persona muy creativa ,carismática, empática y proactiva, se desenvuelve en los medios gráficos y de ilustración. Con experiencia de 8 años, trabajando en lugares como Agencias publicidad, marcas como Bimbo, Dico, farmac... Ver más sobre el autor

Libros relacionados