1,2,3... Salvada!

1,2,3... Salvada!

Busquem superherois! Amb les teves mans pots SALVAR

Sinopsis

L'Ària és una superheroïna entranyable i carismàtica, molt diferent al Batman, l'Spiderman o la Superwoman. Ella té el superpoder més increïble de tots i que ningú no ha descobert encara! L'Ària ens ensenyarà el seu secret més ben guardat, perquè tots puguem ser superherois i superheroïnes. A més, haurà de posar en pràctica el seu superpoder per ajudar la seva germana Índia, que es troba en un seriós problema. Aconseguirà resoldre-ho?

El valor primordial d'aquesta obra és la importància de tenir el coneixement necessari per, des de petits, poder SALVAR VIDES. La moralitat és que tots podem ser veritables herois a la vida quotidiana. Especialment, els més petits i com amb les seves mans poden salvar vides. 1,2,3... Salvada! porta inherent el missatge que els nostres petits són el futur, i en el present tenen molt a aportar.


VALORS IMPLÍCITS


El valor primordial d"aquesta obra, és la importància de tenir el coneixement necessari, per, des de petits, poder SALVAR VIDES. La moralina d'aquesta obra és com tots podem ser veritables herois a la vida quotidiana. Especialment, els més petits i com amb les seves mans poden salvar vides.

1,2,3... SALVADA! porta inherent el missatge que els nostres petits són el futur, i en el present tenen molt a aportar.

Colección
Cuentos para alargar-la-vida
Materia
Álbum ilustrado, Lecturas en catalán
Idioma
  • Català
EAN
9788419228499
ISBN
978-84-19228-49-9
Depósito legal
SE 406-2022
Páginas
36
Ancho
23 cm
Alto
23 cm
Edición
1
Fecha publicación
04-04-2022
Tapa dura
14,21 €
Descuento 5%14,96 €

Sobre Berta Milian (Escritor)

  • Berta Milian
    Nació en Barcelona, pero desde niña vive en Premiá de Dalt, un pueblo de la comarca del Maresme, situado en un pequeño valle, orientado al mar. Enfermera especializada en Anestesia y Reanimación, Enfermería Quirúrgica y Atención Prehospitalaria y Hospitalaria Urgente, desde hace ... Ver más sobre el autor

Sobre Dani Pastor - Laniñabowie (Ilustrador)

  • Dani Pastor - Laniñabowie
    Nació en Alicante, en 1993. Diseñador e ilustrador, se podría decir que lleva toda la vida dibujando, desde pequeño pasaba horas y horas dibujando en su cuaderno. Estudió Diseño gráfico en Barcelona. Ha trabajado como diseñador para empresas de diferentes sectores y actualmente l... Ver más sobre el autor

Libros relacionados